تبلیغات
...دنیـــــای امـــروز... - آشـــپـــزی امـــروز....بــاقـــالــی پـــلو بـــــا مـــاهــیــچـــه...

هر روز با مطالب روز در دنیـــــای امــــــــروز........

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

طبقه بندی

نویسندگان

ابر برچسبها

نظر سنجی

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی كُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

خدمات وبلاگ نویسان جوان



تاریخ:چهارشنبه 29 تیر 1390-09:46

آشـــپـــزی امـــروز....بــاقـــالــی پـــلو بـــــا مـــاهــیــچـــه...

 

http://hamkaran.biz/images/otomo.gif



طرز تهیه


....بــاقـــالــی پـــلو بـــــا مـــاهــیــچـــه...


مواد لازم:

 1000گرم برنج ایرانی،
 500 گرم ماهیچه گوسفندی،
300 گرم شوید خشک،
 400 گرم باقلا سبز ایرانی،
 یک عدد پیاز سرخ شده،
 یک قاشق چای خوری زعفران،
 یک فنجان روغن،
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.

شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید .

 پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید و با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.

 برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

 

http://hamkaran.biz/images/002_cover.jpg





نوع مطلب : خانه داری.آشپزی